Produkter fra Lesjøfors finnes overalt

Lesjøfors er Nordens eldste produsent av fjærer og fjærdetaljer. Produksjonen foregår etter kundespesifiserte tegninger på 28 egne fabrikker i Sverige, Danmark, Finland, Latvia, Tyskland, Slovakia, England, Kina, Singapore, Thailand, Mexico og USA. I dag er Lesjøfors en av Europas ledende leverandør av industrifjærer, tråd- og stansede detaljer innen bransjene; mekanikk, automotive, telekom, elektronikk, marine, offshore, og elektro.

Vi lager blant annet gassfjær, spiralfjær , strekkfjær, tallerkenfjær, trykkfjær og bladfjær .

Lesjöfors AS

Hovedtyngden av det Lesjøfors produserer er kundespesifiserte fjærer som blir benyttet i nær sagt alle tekniske produkter som blir produsert i Norge. De største kundegruppene i Norge er innen elektro, offshore, marine, mekatronikk samt produserende industribedrifter.

Alle fabrikkene er spesialister innen sitt område og representerer en enorm bredde og bidrar til at Lesjøfors kan produsere fjærer med tråd diameter fra 0,03 mm og opp til 65 mm . Ved å utnytte de ulike fabrikkenes spesialitet innen utvikling og produksjon, kan Lesjøfors involvere seg i store og meget krevende prosjekter.

I slike tilfeller kobles Lesjøfors sin sentrale prosjektavdeling sammen med utviklingsavdelingen til kundene, og resultatet som fremkommer her blir i de fleste tilfeller et win/win forhold for begge parter. Lesjøfors ønsker derfor å involvere seg på et så tidlig stadie som mulig med sine kunder i forbindelse med produksjon og utvikling av nye produkter.

Det å være med i produktutviklingen på et tidlig stadium, slik at fjærene kan tilpasses med riktigfunksjon og kvalitet er helt avgjørende for å komme frem til en optimal løsning.

Lesjøfors sin oppgave er å være en profesjonell samarbeidspartner innen sitt segment, hvor målet er å levere riktig kvalitet til rett pris og til rett tid med minimal feilmargin. Ved å være en fullsortementsleverandør bidrar vi også til å redusere antall leverandører hos våre kunder.

Lesjøfors har også et meget bredt program innen standardfjærer.  Vi har over flere år bygd opp et velassortert lager med mer enn 10 000 ulike standardartikler. Med en omfattende Fjærkatalog som forøvrig er 14 utgave, finnes et nær sagt nesten ubegrenset program av fjærer, tråd og bånddetaljer.  På sentrallageret i Sverige lagerføres alle artikler som finnes i katalogen. I tillegg til sentrallageret i Sverige, har Lesjøfors også et standardlager I Oslo med nesten 5.000 artikkelnumre . Fjærer som ikke  finnes i standardsortimentet, kan selskapet produsere og fremstille over natten dersom det er nødvendig – noe som er ganske vanlig innen bransjene offshore og marine. .

Les mer om Lesjöfors konsernet her >>

Lesjøfors er sannsynligvis den leverandøren med best og bredest kunnskap innen fjærdesign beregninger.

The Complete Spring Supplier
© 2019 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.